AJANKOHTAISTA

Kokoomuksen eduskuntaryhmä Kauniaisissa 25.8.2023

Kokoomuksen eduskuntaryhmä vierailee Kauniaisissa perjantaina 25.8. klo 17-18 kauppakeskus Granin edustalla.

Mukana puolustusministeri Antti Häkkänen, kunta- ja alueministeri Anna-Kaisa Ikonen sekä kansanedustajia, mm. Pauli Aalto-Setälä, Noora Fagerström, Timo Heinonen, Aleksi Jäntti, Atte Kaleva, Mari Kaunistola, Marko Kilpi, Terhi Koulumies, Milla Lahdenperä, Oskari Valtola ja Ville Väyrynen.

Tervetuloa keskustelemaan hallitusohjelmasta ja muista ajankohtaisista aiheista.

Teltalla myös tarjoilua!


Kiitos!

Kokoomus on voittanut eduskuntavaalit. Kokoomus sai 10 lisäpaikkaa eduskuntaan eli 48 kansanedustajaa. Kiitos jokaisesta äänestä!

39,2% Kauniaisten äänistä annettiin Kokoomukselle. Kauniainen on Suomen kolmanneksi kokoomuslaisin kunta. Kauniaisten tahtotilana on entistä selvemmin kestävä politiikka.

Kokoomus sai Uudellamaalla kaksi lisäpaikkaa. Uusimaa on Suomen talouden veturi. On tärkeää, että Uudenmaan ääni kuuluu entistä vahvemmin maamme hallituksessa. Yhdessä teimme upeaa tulosta.

Kauniaislainen ehdokas Binga Tupamäki teki upean kampanjan ja keräsi 1818 ääntä. Tämä on toiseksi eniten kauniaislaisten ehdokkaiden äänimääristä.


Tulevan hallituksen peruttava nykyhallituksen Kela-korvauksiin tekemät leikkaukset

"Marinin hallitus toteutti vuoden alussa mittavat leikkaukset Kela-korvauksiin. Kokoomuksen mielestä on valtava riski ajaa alas korvauksia tilanteessa, jossa hoitojonot ovat ennätyksellisen pitkät ja julkinen terveydenhuolto on jo vahvasti kuormittunut." Kauniaisten kaupunginvaltuutettu Tuula Lehmuskoski kirjoitti paikallislehti KaunisGraniin Marinin hallituksen toteuttamasta Kela-korvausten leikkauksista.

Lue Tuulan kirjoitus.


Kauniaisten taloudesta

"Kauniaisten taloudella on mennyt hyvin vuonna 2022. Verotulot ovat kertyneet ennakoitua paremmin ja taloutemme on yli 10 miljoonaa euroa ylijäämäinen... Tarvitsemme menojenkasvunhallintaa ja mielestäni tavoite toimintakatteen kasvun rajauksesta +3 % / vuosi on kannatettava tavoite."

Kauniaisten kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja Lauri Ant-Wuorinen kirjoittaa kaupungin taloudesta. Lue Laurin kirjoitus.


Eduskuntavaalien vaalipäivä on sunnuntaina 2.4.2023.

Nyt on aika kääntää talous nousuun, lopettaa velaksi eläminen, rakentaa puhtaan ja varman energian suurvalta, varmistaa turvallisuus, kehittää suomalaisia innovaatioita ja parantaa hyvinvointia. Lue Kokoomuksen sivuilta koko vaaliohjelma Nyt on oikea aika kääriä hihat ja ryhtyä töihin.

Kauniaisten kunnanvaltuutettu Binga Tupamäki on eduskuntavaaliehdokkaana. Tutustu kaikkiin Uudenmaan Kokoomuksen ehdokkaisiin.


Vuosi 2022 Kauniaisten kuntapolitiikassa

Mitä tapahtui Kauniaisten kuntapolitiikassa vuonna 2022? Sote-uudistus; strategiaan maltillinen kasvu, matalat verot ja kouluinvestoinnit; kaavoituksessa eteenpäin askel kerrallaan; talousarviossa vuodelle 2023 hyvinvointia ja sivistystä. Lue tiivistelmä isoimmista valtuuston päätöksistä vuodelta 2022.


Kauniaisten Kokoomuksen valtuustoryhmä

Kauniaisten Kokoomuksella on 12 tekevää ihmistä valtuutettuna, lisäksi meillä on 13 varavaltuutettua. Kaupunginvaltuusto on valinnut henkilöt luottamustoimiin. Kokoomuksella on valtuuston puheenjohtajuus, kolme jäsentä kaupunginhallituksessa sekä neljän valiokunnan puheenjohtajuudet. Tutustu meihin.

Hyvinvointia tehdään isolla sydämellä, kestävillä päätöksillä ja toimivalla taloudella.

Miksi tarvitsemme uuden alakoulun?

Kauniaisten Kokoomuksen Satu Mollgren kirjoitti koulurakennuksista:

Kauniaisiin tarvitaan uusi suomenkielinen alakoulu, koska Mäntymäen koulu on liian pieni, liian pienellä tontilla ja liian kallis korjata toimivaksi ja turvalliseksi oppimisympäristöksi.

Lue Sadun kirjoitus


Pidetään huolta Kauniaisten taloudesta

Kauniaisten Kokoomuksen Lauri Ant-Wuorinen kirjoitti kaupunkimme taloudesta:

Kauniaisten taloutta on hoidettu vastuullisesti ilman veronkorotuksia kuluneen valtuustokauden aikana. Talouden tasapainottamisessa on tärkeää, että pidämme huolta tuloista ja pidämme menot kurissa...

Lue Laurin kirjoitus


Uutisia

Etätilaisuus: Nousu koronasta 11.5.

6.5.2021
Kauniaisten Kokoomus järjestää 11.5. klo 18-19 virtuaalitilaisuuden aiheella Nousu koronasta.

Elina Lepomäki: Mahdollisuuksien kaupunki 25.3.

9.3.2021
Kauniaisten Kokoomus järjestää etätilaisuuden yhdessä Elina Lepomäen kanssa.

Kaupunkirata

2.3.2021
Kauniaisten kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Tapani Ala-Reinikka kirjoitti kaupunkiradasta KaunisGraniin.

Antti Häkkäsen keskustelutilaisuus

1.12.2020
Kokoomuksen varapuheenjohtaja Antti Häkkänen pohjusti kattavasti Kauniaisten Kokoomuksen järjestämää keskustelutilaisuutta Kokoomuksen kannoilla ja linjauksilla. Ulko- ja turvallisuuspolitiikka, koulutus, sote-ja maakuntauudistus, talous ja työllisyys olivat keskeisimmät aiheet. Kysymyksiä herätti sote- ja maakuntauudistus sekä lasten ja nuorten hyvinvointi.

Tupamäki Uudenmaan Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi

30.11.2020
Kauniaisten kaupunginvaltuutettu Binga Tupamäki valittiin Uudenmaan Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi. Kaupunginvaltuutettu Olavi Filppula jatkaa piirihallituksen varajäsenenä.

Mikäli toivot lisätietoa tapahtumasta/tapahtumista tai haluat lähettää viestiä yhdistyksen hallitukselle,  helpoimmin se onnistuu vasemmalla olevan ilmoittautumis-linkin takana olevan yhteydenottokaavakkeen avulla. Aina voit myös soittaa. Puhelinnumerot löytyvät Tietoa meistä - painikkeen alta.