Lasse Laurikainen

Insinööri YAMK, Global Solution Architect, kuntavaaliehdokas

50-vuotias insinööri YAMK. Naimisissa, 2 aikuista lasta. Ura Nokian palveluksessa. Tehtävät vaihdelleet markkinoinnista ylläpitoon unohtamatta tuotekehitystä. Nykyinen työtehtävä Global Solution Architect. Edunvalvonnallisia tehtäviä Nokialla luottamushenkilönä vuodesta 2005.

Monisanainen, mielipiteensä julkituova vahva vaikuttaja. Lojaali sovituille asioille. Aina avoin kehittävälle keskustelulle, myös perustelluille uudistuksille. Sydäntä lähellä yhteinen edunvalvonta ja reilu kohtelu. Haaveena rakentaa yhteisöstä vahvempi vaikuttaja.

Tavoitteeni on edistää kuntalaisten hyvinvointia. Kaikki alkaa toimivista palvelurakenteista ja koulutuksesta. Suomalaisen hyvinvoinnin kivijalka lepää ja kasvaa kilpailukykyisestä osaamisesta. Perusopetuksessa LUMA aineilla (luonnontieteet ja matematiikka) on suuri merkitys.

Parasta yhteisessä toiminnassa on yhdessä tekeminen. Maailma on jännittävä paikka, koska täällä on niin erilaisia ihmisiä, kokoonpanoja ja osaamista. Minun kykyni on hahmottaa isoja kokonaisuuksia, nähdä the big picture. On hienoa löytää ihmisistä potentiaalia ja havaita osaaminen oikeassa paikassa. Rakastan nähdä ihmisten kukoistavan. Tällaisten ihmisten edessä seison nyt ja aina.Lasse on päivätyön ohella

... Helsingin Insinöörit HI puheenjohtaja (IL suurin jäsenjärjestö 12400 jäsentä)

... Ylemmät toimihenkilöt YTN hallituksen jäsen

... KOKO kassan hallituksen jäsen

... Eläkevakuutusyhtiö Elo hallintoneuvoston jäsen

Lisää Lassen näkemyksiä voi lukea täältä